Fontolgatások


Hallgatásom látszólagos. Csöppet sem vagyok tétlen, éppen ellenkezőleg, nemrégiben szerzett használt netbookom új lehetőségekkel kecsegtet: többé nem kell másokkal egy szem személyi számítógépen osztozkodnom, ha írhatnékom/olvashatnékom támad. Békés netezéssel még várni kel - rooter az nincs :)

Sebaj, több tervem is van, némelyikbe bele is fogtam.

Elsőnek ilyenek a pályázatok, amiken indulni szeretnék - fellelésükben ezer köszönet Juditti világának.
Szépirodalomnak ígérkezik a BoldogSzer, ahol kilenc forduló vár az arra vállalkozóra - és ha minden jól alakul, rám is.
Kacérkodom az LFG.hu Őrség idején novellapályázatával is, ahova egyik régebbi ötletem módosított formában akár megfelelő is lehet. Minden azon múlik, mennyire sikerül összehoznom elképzelésemet a kiírt kritériumokkal.
Szemezek az áprilisban lezáruló Preyer pályázattal is, habár konkrét ötletem oda még nincs. Nem így állok Liliar Carcosa-val, aki a Carcosa-kampány egyik szereplője és aki kapcsán egy érdekes, sötét történet várja, kibontsam.
A nyár ugyan még odébb van, s addigra bővülhet a lista, mit szeretnék indulni, az már biztos, a 100 Novels programjához egy írással magam is hozzájárulok. Téma tekintetében a bőség zavarától szenvedek, ügyesnek kell lennem, mire esik a választásom.

Az életem nem csak pályázatokból áll. Tetoválásról szóló cikkemen dolgozom a Carcosa blogra, ahová aztán indul a Bolondok Csillaga és a saami hátéranyagra támaszkodó történetfüzér is. Ezeknél nem tudni, illeszkednek-e majd a fórum kereteihez, vagy végül kiadásra kerülnek. Történjék bárhogy, én örülni fogok neki.
Az Aranymosás pályázatán indult és a második fordulóban kiejtett Isteneknek embert átírását későbbre hagyom, helyette legközelebb az Angyalok?-munkacímet viselő regényem kerülhet terítékre.
Irodalmi pályázatoktól függetlenül megszületett a Vagyok, aki nem vagyok ötlete, aminél anyaggyűjtési, vázlatkészítési fázisban tartok.

Biztos kiegészül még a felsorolás, de nagyjából kirajzolódik, mi férhet bele ebbe a szép, új évbe.

Megjegyzések