BoldogSzer - Február


Indultam egy kilencfordulós irodalmi pályázaton, amit a BoldogSzer írt ki. Minden hónapra jut egy téma, amit a szerzők kedvük szerint feldogozhatnak vers, próza, esetleg képzőművészeti alkotás formájában.
Kivételesen elhagyom a fantasyt, sci-fit, pedig stílust nem kötöttek ki. Szépirodalmi oldalról közelítem meg és elhatározásom szerint minden hónap tematikájára alkotok.

A februári téma az otthon volt, és annyira tetszett a kiíróknak a sok beérkezett mű, hogy mindet feltették blogukra, más is beletekinthessen. Művésznevemet elhagytam, Nibela helyett a polgárit használom, írásom  Kerten a köd címet viseli. A márciusi fordulóra - család - két novellát küldtem, áprilisban azokról is hírt adok.

Érdekes utazást jelent ez nekem. Egyrészt egyetlen egy olyan ismerősöm sincs, akik olyan életmódot folytatnának, mint a pályázat kiírói. Másrészt kíváncsi vagyok, a pályázat során milyen hatások érnek, mikkel találkozom még akár rajtuk, akár műveimen keresztül. Annyi bizonyos, a lehetőség adott, szélesítsem világképemet és ne csak az eddig megszokott, ismerős példákkal találkozzam.

Gondolom akinek a munkái elnyerik tetszésüket, azok lehetnek boldog tulajdonosai egy tulipános ládának és élvezhetik Andrea Réka és István Nimród vendégszeretetét Bárdudvarnok-Visnyeszéplakon.

Megjegyzések

  1. Kedves Nibela!
    Szerintem az lesz a jó ebben a pályázat-sorozatban, hogy mi is kapunk tőled, és adunk is neked. Nemcsak az esetleges ládára meg a vendéglátásra gondolok, hanem az egymás írásainak olvasása közben történt tapasztalatszerzést, látókör kibővülését, stb.
    További szép napot!
    Andrea Réka BoldogSzerről

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése