E-könyvmegjelenés: Kívánságod parancsom


Örömmel teszem közhírré, hogy mai naptól megtalálható és rendelhető a Multimédiapláza honlapján Kívánságod parancsom című misztikus krimi regényem!


„Kollektív rémálomban élünk, egy tömeghallucinációban, amelyben a saját elménk kivetülései béklyóznak meg és vetnek fogságba minket.” 
– Deepak Chopra

A Titok megjelenése óta többen vallják és hiszik: magunk teremtjük meg a körülményeinket, és megfelelő mentális tréning, önszuggesztió révén olyan dolgokat vonzhatunk be az életünkbe, amikre vágyunk. Főleg, ha igazán tudjuk, mit is akarunk. Fontos, hogy milyen lehetőséget látunk saját magunkban. Az önmagunkba vetett hit csodákra lehet képes és a körülményekhez való pozitív hozzáállás alapjaiban változtathatja meg életünket.
Ám az indiai vallásban a világ illúzió, máyá, mely fátyolként rejti el az igazságot az ember elől. Hiába hatolnánk mélyére és akarnánk a magunk javára fordítani az ott lelt vélt vagy valós igazságokat, csak újabb kába varázslatba ütköznénk, mely nem több az elme játékánál, önmagunk elvakításánál.

„Sok minden utal arra, hogy gondolataink, érzelmeink és szavaink összessége eredményezi azokat a külső körülményeket, amelyek között élünk. És fordítva: életkörülményeink és a minket körülvevő emberek a belső állapotunkat tükrözik vissza. Képzeld csak el olyannak az életet, akár játékból, akár feltevésként, amiben a gondolataid közvetve vagy közvetlenül "tényleg" valóságot teremtenek. A múlt héten feljegyzett gondolataid közül hány lenne alkalmas arra, hogy olyan valóságot teremtsen, amelyben valóban szívesen élnél?” 
– Barbel Mohr

Megjegyzések

 1. PayPal-os vásárlást is enged?

  VálaszTörlés
 2. A honlapjukon kártyás és előutalásos módot találtam. Ha az utóbbi a PayPalt takarja, akkor igen.

  http://www.multimediaplaza.com/informacio/lap/vasarlas

  VálaszTörlés
 3. A multimediaplaza.com bekéri a felhasználónév/jelszó párost, beléptet, majd azzal a lendülettel ki is léptet, mielőtt megmozdulhatnék (Chrome és Firefox alatt) :o Valószínűleg nem szereti a Linuxot - majd megpróbálom hétfőn windows alól is.

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm, hogy szóltál, jelzem ezt a kiadó felé! Ha valamit megtudok, azt is megírom!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése