{7} - Kicsit innen, kicsit onnan

Ha még eddig nem hallottad a hangom, akkor most bepótolhatod. Bárki számára elérhető a velem készült interjú hanganyaga, melyet barcelonai utam után vettek fel a Szent István Rádiónál, Egerben. Első ízben itt tettem említést mára már megjelent e-könyvemről.

Ha már a könyvem, akkor itt is elcsöppentem, hogy blogom a regényem webáruházi adatlapján is fellelhető.

Blogom Facebook oldalának követőszáma elérte a 30-at, aminek én nagyon örülök. Ha esetleg te az RSS követést részesíted előnyben, semmi akadálya. Hatan már éltek a lehetőséggel.

A Kossuth Kiadó lassacskán eljutott Izolde Johannsen A titokzatos felcser című történelmi regényének feldolgozásához is, rövidesen webáruházuk kínálatában is fellelhető, addig viszont a szerző honlapján tájékozódhatunk a műről. Az e-book pályázat anyagainak körülbelül a fele vár még arra, hogy végre kiadják őket. 46 db mű feldolgozása enyhén szólva is sok.

Elhatároztam, hogy néhány munkámat először az Imagine olvasóközönsége elé fogok tárni az itteni felkerülés helyett, kíváncsi vagyok a fogadtatásra. A meglátásaik tükrében a javított verzió kerül majd fel ide.

Megjegyzések