{9} - MárciusHarmadik helyezést értem el a Nyakonöntött Próbagoblin Szolgáltatóház Sárkánypályázásán  az egyik fantasy írásommal. Már a kiírók neve is vicces, így mertem a kissé elvont, Iustitia ante portas címet viselő művemmel benevezni :) Az első helyezett műve megjelenik a soron következő Lidércfény magazinban, és talán könyvnyereményekre is kilátás nyílik (a kiírásban legalábbis szerepelt ilyesmi). A pályázat kiírása ITT érhető el, a nyerteseket EMITT közlik.

Múlt hónapban sokat jártattam az eszem irodalmi díjak értelmén. Van, ahol számít, van, ahol egyáltalán nem, de annyi bizonyos, nagy lökést adhatnak az önértékelésnek, csak nem kell tőlük csodát és az élet 180 fokos fordulatát várni. Figyelmembe ajánlottak egy remek cikket, ami nálam sokkal jobban megfogalmazza ennek a témának a mélyét. Az esszé Ursula K. Le Guintól származik, érdemes átolvasni ezt az angol szöveget.

Szerepjátékos vonalon (merthogy ilyen is van nekem, elég rendesen) teljes a pangás, a tetszhalott állapot. Ezt sajnálom, mert volna rá időm és kedvem is.

Frissítettem az Alkotásaim és a Rólam oldalfülek tartalmát, továbbá Facebookon napról napra többen jelölik meg a blogomat, aminek nagyon örülök.

Megjegyzések

 1. Milyen szerepjátékot játszol?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A palettámon szerepel Codex, MERP, Vampire a Maszkabál, Star Wars, Shadowrun, D&D, Changeling, ezek közül az első kettő áll a szívemhez közelebb, a D&D-ből épp kiszeretek. Valamikor régen MAGUS-t is játszottam, de annak végleg leáldozott. És te?

   Törlés
  2. A MAGUS sok szabálykönyvébe már vagy tíz éve belezavarodtam és otthagytam. =) Az új World of Darkness világok érdekelnek nagyon - kifejezettem a Vampire: the Requiem, Changeling: the Lost, és a Geist: Sin-Eaters -, néha elkap a W40K láz és akkor Dark Heressy, illetve most kaptam rá friss szerelmemre, az Ex-Machinára. Sajnos játszani egyikkel sincs lehetőségem csapat hiányában, pedig igényem nagyon van rá.

   Törlés
  3. És a másik címemről válaszoltam... =D

   Törlés

Megjegyzés küldése