{8} - FebruárKét novellámat is feltöltöttem az Imagine oldalára. Elmaradt a véleménycunami, ez részint annak is köszönhető, hogy nem megosztó írásokról van szó. A vélemény jön vagy nem jön, kikényszeríteni nem érdemes. A közösség tagjait felszínesen, a Facebook révén ismerem, idővel elválik, vágyom-e többre.

Zajlik az Aranymosás. Több neten, illetve pályázat révén szerzett ismerősöm is indult rajta. Lehetőségeimhez képest olvasom is a felkerülő fejezeteket. A mesék helyett inkább az idősebb korosztálynak szánt művekre fókuszálok.

Kíváncsi vagyok. Kérdéseim vannak. Sokfajta területről, mindenféle. A tapasztalat függvénye, hogy mennyire sikerül jót kérdeznem, hiszen ezen áll vagy bukik, hogy milyen lesz a magamtól és másoktól kapott válasz. Az írásfüggésen túl érdekel a kritika, az irodalmi díjak, és még mindaz, amiről jelenleg nincs tudomásom, de jönni fog magától. Töprengeni jó.

Végül, de nem utolsó sorban egy kis privát kitekintés: lakóhelyet változtatok, új munkahelyen kell a jövőben bizonyítanom. A jelenlegi egyensúly felbomlik, és míg kialakul az új, addig alkotói tevékenységem is rapszodikusnak ígérkezik.

Megjegyzések